Jdi na obsah Jdi na menu

VZKAZY HEŘMÁNKA

Vzkaz Heřmánka IV - Skupina na Facebooku

 

Dnešním dnem (18.5.2014) jsme založili vlastní Facebookovou skupinu "Pavel Šíma, přírodní čištění - Čistší Heřmánkovci (právoplatná skupina)", kde další lidé bez úcty k Heřmánkovi nebudou mít možnost léčit si svoje Ego. Chtele-li se přidat, následujte odkaz:

 

Po několika nesmyslných příspěvcích Eni Šulejové ze Sence (která mě finanančně vydírala, špinila a ukradla bez mého svolení můj systém čištění) a dalších dvou slovenských občanů, nemíním tyto negativní energie trpět ... Distancujeme se se ženou od této skupiny a žádáme osoby, které tyto stránky zavedly, aby je zrušily a udělaly si vlastní, kde nebude figurovat mé jméno ... V žádném případě neručíme za věrohodnost a pravdivost příspěvků této skupiny, neboť je pod vlivem negativních a intrikujících osob ze Slovenska a samotné správkyně skupiny, která nerespektovala ani nerespektuje naše připomínky.

 

Před časem jsem zjistil, že vznikly Facebookové stránky pod mým jménem, kde byly diskuse o čištění, které jsem nesledoval (můj úkol je jiný), ale respektoval...

  www.facebook.com/groups/278503798989580  

Děkuji za pochopení, Váš Heřmánek.
 

 

Vzkaz Heřmánka III - Neslučitelnost s chemickou medicínou

Jsem zde, abych dobrovolně pomáhal lidem, kteří se rozhodli jít pouze přírodní cestou, která se neslučuje s jinými metodami a už vůbec ne s praktikami chemické medicíny. Děkuji všechny žadatele o respektování této skutečnosti a žádám vás, abyste zvážili cestu k nám, pokud chcete kombinovat přírodní čištění s chemickou medicínou. U nás to nelze.
Děkuji za pochopení, Heřmánek.


Stále nemůžeme pochopit, jak dlouho ještě bude skrze sdělovací prostředky vyhrožovat chemická medicína lidem o vymyšlených "alergenech" a "alergiích" a vnášet tak strach z přírody do lidského podvědomí. Proč se máme vyhýbat tomu, co od nepaměti lidem mělo pomáhat? Látky rostlin a stromů pomáhají zaneseným lidem zbavovat se špíny z okolí, kterou nasávají na špinavých ulicích, dostávají do těla z nekvalitních potravin a tekutin, ale i lidem zaneseným prášky z chemické medicíny s vedlejšmi účinky. Svinstvem zvaným antibiotika pak zaléčují tento vylučovaný odpad z těla (který pak demagogicky nazývají vymyšlenými nemocemi či nachlazením). Z tohoto zaléčování pak vznikají rakoviny či nádory, na které potom zase hledají "lék".
Nos je vývod, kudy odpad z dýchacího systému odchází, a ne držák na brýle, které nosí většina zanesených zaměstnanců chemické medicíny.

Váš Heřmánek

 

Vzkaz Heřmánka II - Služba

Tři roky jsem vlastnoručně ve dne v noci budoval přírodní centrum i za finančního a morálního přispění mnohých z vás, abych mohl důstojně sloužit pro lehčí životy dětí a vás přírodně moudrých. Pomluvy a zlo snad nevyhrají ani tentokrát.
Váš Heřmánek

Vzkaz Heřmánka I - Následovník

Upozorňuji, že zatím nemám žádného následovníka, kterému bych chtěl předat své vědomosti a měl by mé požehnání. Distancuji se od lidí, kteří pracují jako "léčitelé", hovoří mými vědomostmi a NEOPRÁVNĚNĚ si přivlastňují mé metody, které používám od roku 1990 (prostřiky nosu, polarizace apod.), ke svému vlastnímu obohacení. 
Když dva dělají totéž, není to totéž :-)
Vyhrožováním si nikdo nic nezíská, ale úctou a pokorou ano...

Jedná se konkrétně o jednu slovenskou podvodnici z okolí Žamberka, která se prohlašuje za profesionální iridoložku - J. H., dále o Slovenku E. Š. z oblasti Sence a v neposlední řadě o ženu A. S., která se též vydává za "léčitelku" a je z okolí Loun. Všechny tři ženy jsou mé bývalé pacientky a jsou si zcela vědomy toho, že bez mého svolení zneužívají mé metody.


Já ale věřím ve spravedlivé Boží soudy...
Váš Heřmánek

 

hermankuv-formular-pro-pacienty.jpg