Jdi na obsah Jdi na menu

Vaše příběhy

Zde je prostor pro Vaše životní příběhy týkající se Heřmánkova přírodního čištění. Váš příběh se může stát inspirací pro další. Máte-li chuť podělit se s ostatními, napište mi email a já váš příběh na těchto stránkách zveřejním. Můžete poslat i pár fotek :-)

 

Příspěvky

Příspěvek paní Heleny

Chtěla bych poslat příspěvek o mých zkušenostech a radosti z práce pana Pavla Šímy. Je mi líto lidí, hlavně pak dětí, jejichž rodiče s nimi '"lítají od doktora k doktorovi" a jsou nešťastní, že jim nikdo nedokáže pomoci. Ztrácejí tím čas a postupně i nervy. Znám pár složitějších nebo i pro mě osobně smutných případů, několik z nich jsem k panu Šímovi přivedla a nebo k němu doporučila, ne každý však měl rozum a zůstal, ani můj manžel ne.

 
23. 8. 2012 | | Rubrika: Vaše příběhy

Příběh Dáši - 54 let

Díky Heřmánkovi, dle kterého praktikuji čištění již 6tý rok žiji a žiji lépe a s většími prožitky než předtím. Je mi letos 54 let a jen mne mrzí, že jsem se s jeho metodou nesetkala o mnoho dřív. Mohla jsem prožít daleko plnohodnotnější život. Jsem matka 3 dospělých dětí- (31 a dva 30let), jen jedno již zatím využívá též jeho služeb. Ostatní snad k tomu dojdou pevně věřím, že z chemické medicíny "budou vyléčeni-odejiti."

 
27. 3. 2012 | | Rubrika: Vaše příběhy

Příběh paní Květy - rakovina

Ahoj, tu je príbeh Kvetky, má 62 rokov. V roku 2007 jej zistili rakovinu maternice, okamžite ju operovali, chodila na ožarovanie, chemoterapiu nemala. Potom mala rok pokoj. Po roku však začala krvácať z konečníka, utekala do nemocnice, samozrejme, rakovina hrubého čreva bola na svete. Nádor mala asi 10 cm od konečníka. Iba rok po operácii maternice. Viete ako ďaleko je maternica od konečníka? Iba kúsok, pár centimetrov. Nádor je skladisko bordelu v tele. Keď si ho dáte vyrezať na jednom mieste, je veľmi pravdepodobné, že za chvíľku sa objaví v tesnej blízkosti, niekedy sa objaví aj ďalej na rôznych miestach v tele. Metastázy takzvané. Vedľajšie skladiská bordelu, lebo prvotný je preč a bordelu je mnoho.

 
16. 11. 2011 | | Rubrika: Vaše příběhy

Jak se čistíme se Šímou – příběh můj (36 let) a mých dětí (7 let+ 4 roky)

V podstatě po celý můj život od nejrannějšího dětství do věku nějakých 30 let bylo moje zdraví více než mizerné. Ve dvou měsících jsem dostala zápal plic a skončila v nemocnici. A od té doby se to se mnou vezlo, atopický ekzém, později vaginální výtoky a časté záněty močového měchýře, s oběma jsem také byla několikrát jako dítě hospitalizována v nemocnici, od nějakých pěti let alergie (senná rýma, kterou lékaři řešili vakcínami), později astma (na které jsem léta brala denně Intal) a se školou přišly brýle na dálku.

 
31. 10. 2011 | | Rubrika: Vaše příběhy

Paní Bětka - lupénka v 65 letech

Dnes napíšem za moju kamošku - starú pani, tá už na internet nechce chodiť, facebook moc nepozná, ale: Volá sa Betka, má 65 rokov a je z Trnavy, Sk. Stretli sme sa pred 2 rokmi, sťažovala sa, že roky ju trápi astma, rôzne druhy alergií a hlavne psoriáza (lupénka).

 
27. 10. 2011 | | Rubrika: Vaše příběhy